top of page

Οροι και Προϋποθεσεισ

-Με την εισοδο σασ στο δωματιο/παιχνιδι αποδεχεστε οτι εισερχεστε στον χωρο με δικη σασ ευθυνη και θεληση και γνωριζετε τουσ 'κινδυνουσ' του καθε δωματιου, φυσικουσ 'η μεταφυσικουσ! Αυτοι περιλαμβανουν, αλλα δεν περιοριζονται σε: σκοταδι, task που απαιτουν συγκεκριμενη φυσικη κατασταση, στενοι/κλειστοφοβικοι χωροι, εναλλαγεσ φωτοσ, ανωτεροι θεοι, δυνατη μουσικη, παρουσια ηθοποιων, παρουσια πνευματων κ.ο.κ.! Σχετικη ενημερωση με τουσ 'κινδυνουσ' του εκαστοτε δωματιου γινεται καθε φορα απο το προσωπικο. Η επιχειρηση δεν ευθυνεται σε περιπτωση τραυματισμου εφοσον εισερχεστε στο δωματιο γνωριζοντασ τα παραπανω.

-Σε περιπτωση που πασχετε απο καποιο προβλημα υγειασ, οφειλετε να ενημερωσετε την επιχειρηση πριν την εναρξη του παιχνιδιου σασ. Αν το προβλημα κριθει σοβαρο, υπαρχει περιπτωση να μην επιτραπει στο ατομο η εισοδοσ στο παιχνιδι. Για αποφυγη τετοιου περιστατικου, ζητηται η εγκαιρη ενημερωση τησ επιχειρηση πριν την επισκεψη σασ.

Σε περιπτωση που προκυψει καποιο προβλημα σχετικο με θεμα υγειασ και δεν ειχε υπαρξει ενημερωση απο μερουσ σασ αλλα συναινεσατε στην εισοδο σασ στο παιχνιδι, η επιχειρηση δεν φερει καμια ευθυνη.

-Η ασκηση βιασ στο Arkham Escape Rooms, ειτε προσ το δωματιο, ειτε προσ τον/τουσ ηθοποιο/υσ και το προσωπικο απαγορευεται κατηγορηματικα. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σταματησει το παιχνιδι σασ στην μεση αν κρινουμε οτι η συμπεριφορα σασ δεν αρμοζει στα πλαισια των επιτρεπτων. Συγκεκριμενα, οι ηθοποιοι ειναι εκει για την δικη σασ διασκεδαση, και καθε ασκηση βιασ εναντιων τουσ ειναι απαγορευτικη και θα αντιμετωπιζεται επιτοπου, ειτε με την αμεση εξοδο σασ απο τον χωρο, ειτε λαμβανοντασ επιπλεον μετρα που θα θεωρηθουν απαραιτητα κατα περιπτωση. Βιαια θεωρειτε οποιαδηποτε ενεργεια η οποια δεν ειναι μεροσ του παιχνιδιου και ο ηθοποιοσ δεν εχει δωσει συναινεση, συνεπωσ το να γαργαλισετε(!), για παραδειγμα, τον ηθοποιο αποτελει και αυτο βια εναντιων του! Το ιδιο ισχυει και με το σκηνικο του δωματιου. Δεν χρειαζεται να τραβατε πραγματα που δεν τραβιουνται ευκολα, να σπρωχνετε επιπλα που δεν σπρωχνονται, να σπατε πραγματα που θα σπασουν, ενω δεν θα επρεπε!

-Αντιστοιχωσ, ο ηθοποιοσ δεν ασκει οποιαδηποτε σωματικη βια στουσ παικτεσ. Δεν υπαρχουν αποτομα τραβηγματα, σπρωξιματα και λοιπεσ ενεργειεσ που θα επηρεασουν αρνητικα την διασκεδαση σασ. Ο ηθοποιοσ θα σασ ακουμπησει, αναλογα τισ απαιτησεισ του παιχνιδιου, αλλα ποτε αυτη η επαφη δεν θα ειναι αποτομη/εντονη/προσβλητικη. Ουτε αυτη θα οδηγησει στην εξοδο καποιου παικτη απο το παιχνιδι.

-Με την χρηση του panic button, εχετε τη δυνατοτητα να βγειτε απο το παιχνιδι αν δεν νιωσετε καλα. Μπορειτε να ξαναμπειτε οποιαδηποτε στιγμη, και να ξαναβγειτε αν χρειαστει, αλλα προτεινουμε να μην ειναι δυο ατομα εξω ταυτοχρονα για την ομαλη πορεια του παιχνιδιου, παρα μονο αν ειναι αναγκαιο.

- Οι φωτογραφισ, τα βιντεο η ηχογραφηση και οποιουδηποτε ειδουσ καταγαραφη απαγορευεται κατηγορηματικα μεσα στουσ χωρουσ των δωματιων. Τα δωματια, οι γριφοι και το περιεχομενο τουσ ειναι πνευματικη ιδιοκτησια του arkham escape room και σε καμια περιπτωση δεν ειναι αποδεκτο να γινει αναπαραγωγη τουσ.

-Συμφωνα με τον ευρωπαϊκο Κανονισμο 2018 για την γενικη προστασια δεδομενων της ΕΕ (GDPR), εφαρμοζουμε ευλογεσ διαδικασιεσ για την αποτροπη μη εξουσιοδοτημενησ προσβασησ σε και την καταχρηση προσωπικων δεδομενων.
-Ο επισκεπτησ διατηρει το δικαιωμα ενημερωσησ η και αντιρρησησ στην περαιτερω επεξεργασια συμφωνα με το αρθρο
13 του Ν. 2472/97 για την προστασια προσωπικων δεδομενων. 

-Εφοσον δεχτειτε να βγειτε αναμνηστικη φωτογραφια στον χωρο μασ, αποδεχεστε aytomata οτι αυτη ενδεχεται να χρησιμοποιηθει για πρoωθητικεσ ενεργειεσ τησ εταιρειασ μασ. κυρια ενεργεια αποτελει η χρηση τησ στην σελιδα μασ στο facebook. μπορειτε οποιαδηποτε στιγμη να μασ ενημερωσετε οτι δεν επιθυμειτε να βρισκεται εκει και εμεισ θα την διαγραψουμε.

-Το Arkham Escape Rooms δεσμευεται οτι δεν θα πουλησει, μοιραστει η δημοσιευσει τα προσωπικα σασ δεδομενα σε τριτουσ, παρα μονο στην περιπτωση που αναγραφεται παρακατω. 

-Το Arkham Escape Rooms μεσω του EscapeAll.gr διατηρει αρχειο με τισ ακυρωσεισ που πραγματοποιειτε και δυναται να ενημερωσει τισ συνεργαζομενεσ εταιρειεσ για αυξημενη πιθανοτητα ακυρωσησ βασει του ιστορικου σασ. Αντιστοιχα, ενημερωση πραγματοποιειται σε περιπτωση ταυτοχρονησ/κοντινησ χρονικα κρατησησ σε παραπανω απο μια απο τισ συνεργαζομενεσ εταιρειεσ. Οι ενημερωσεισ αυτεσ πραγματοποιουνται στο πλαισιο τησ βελτιωσησ των παρεχομενων υπηρεσιων και για την αποτροπη περιπτωσεων ακυρωσησ τελευταιασ στιγμησ.

-Οφειλετε να βρισκεστε στον χωρο 15 λεπτα πριν την ωρα τησ κρατησησ σασ, οπωσ αναγραφεται στο email επιβεβαιωσησ. Η κρατηση σασ πιθανον να ακυρωθει σε περιπτωση λανθασμενων/ελλειπων στοιχειων κρατησησ 'η/και αποτυχημενησ προσπαθειασ επικοινωνιασ για επιβεβαιωση του παιχνιδιου σασ. Σε περιπτωση αργοποριασ ανω των 10 λεπτων απο την εναρξη τησ κρατησησ, ο χρονοσ ενδεχεται να αφαιρεθει απο τη συνολικη ωρα του παιχνιδιου.

bottom of page